Korte werkbroeken

Artikel 1-36 van 67

Pagina

Artikel 1-36 van 67

Pagina

Blåkläder korte werkbroeken, niet te kort aan kwaliteit!

Ben je veelvuldig aan het werk onder warme omstandigheden en kun je best in een korte werkbroek op je werk verschijnen? Dan moet deze short uiteraard wel aan jouw wensen voldoen!  Als je op zoek bent naar een geschikte short om in te werken komen de shorts van Blåkläder zeker in aanmerking! Deze shorts doen in niets te kort aan kwaliteit. Daarnaast zijn deze volledig ontworpen op basis van de wensen van de gebruiker. 

Als je een lijstje maakt van topmerken in werkkleding, zal Blåkläder zeker niet op dit lijstje ontbreken. Het Zweedse merk is al vele jaren één van de vooraanstaande spelers in deze markt. Het merk heeft een zeer uitgebreide collectie in kwalitatief uitstekende bedrijfskleding. Voor iedere wens en doelstelling heeft Blåkläder dan ook diverse alternatieven ter beschikking. Het merk kan jou van top tot teen aankleden, in welke sector je ook actief bent.  

Uitstekende werkkleding die echt bij je past

Blåkläder staat bekend om de uitstekende kwaliteit werkkleding en richt zich voornamelijk op de professionals die het harde- en veeleisende werk moeten uitvoeren. Al sinds 1959 is Blåkläder volop actief om deze mannen en vrouwen te voorzien van passende werkkleding die geschikt is bij iedere gelegenheid. Het merk biedt uitstekende werkkleding die echt bij je past. De ontwerpers van dit merk hebben de kleding ontworpen op basis van de wensen uit de praktijk. Zij begrijpen als géén ander dat er in iedere specifieke branche een andere behoefte is met betrekking tot de specifieke karaktereigenschappen en vormgeving van werkkleding. 

Waarom een short van Blåkläder een uitstekende keuze is

Naast specifieke workwear met beschermende eigenschappen, kun je ook bij Blåkläder terecht voor shorts. Deze shorts zijn ideaal als het verantwoord is om deze kledingstukken te dragen. De korte broeken van Blåkläder doen in niets te kort aan kwaliteit! Het Zweedse merk kiest bewust voor het gebruik van specifieke materialen bij de productie van de shorts. Daarnaast worden er geavanceerde technologieën toegepast om de duurzaamheid te verhogen. Als je weet dat dit het enige merk is in deze branche die een levenslange garantie biedt op de naden van alle kledingstukken, kun je je een beeld vormen hoe zelfverzekerd het merk is wat betreft de kwaliteit van de kledingstukken. Dit wordt niet voor niets aangeboden, dus daar kun je prima op vertrouwen. Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede short is Blåkläder een uitstekende keuze.  

Daarnaast is het goed te weten dat Blåkläder de lat voor zichzelf steeds hoger legt. Het bedrijf neemt alleen genoegen met het allerbeste. Het bedrijf is dan ook nog steeds dagelijks bezig om nieuwe ideeën en ontwikkelingen uit te werken om de huidige sterke positie op de markt te verstevigen. Deze instelling zie je onder andere terug in de shorts van Blåkläder. 

Werkshorts voor iedere branche

71WorkX is een officiële dealer van Blåkläder. Je kunt op onze website het volledige assortiment van dit topmerk vinden. Als je kijkt naar de keuze in Blåkläder shorts, zal het je onmiddellijk opvallen dat je zéér veel keuze hebt op dit gebied. Blåkläder heeft werkshorts voor iedere branche. Of je nu schilder, timmerman of hovenier bent, je zult zeker kunnen slagen! De shorts zijn vormgegeven op basis van de wensen uit de praktijk en voorzien van diverse zakken zodat je klein gereedschap of andere spullen direct binnen handbereik hebt. 

Daarnaast zijn veel shorts uitgevoerd in prettige ademende stretch stof wat het comfort ten goede komt. Er is uiteraard ook rekening gehouden met de uitstraling van de korte broeken. Alle kledingstukken van Blåkläder hebben een tijdloze en vooral stoere uitstraling. Hier kun je zeker mee voor de dag komen. Kijk maar eens naar de shorts met de denim looks!

Persoonlijk advies over Blåkläder shorts

Zie je even door de bomen het bos niet meer door de ruime keuzemogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies over Blåkläder shorts. Onze medewerkers beschikken over een uitstekende (praktische) vakkennis en kunnen jou zeker helpen bij het maken van je keuze.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.