Hoodies

21 Artikelen

21 Artikelen

Hoodies van Blåkläder als je kiest voor moderne kwaliteit

Vind je het lekker om in een hoodie te werken? Dan wil je ongetwijfeld kiezen voor een merk dat een goede kwaliteit biedt en een mooie uitstraling heeft. De kans is groot dat je dan uitkomt op de hoodies van Blåkläder. Dit merk staat in voor moderne kwaliteit waar je lang plezier van zult hebben. 

Blåkläder is een zeer aansprekend merk in workwear. Het bedrijf is al sinds 1959 actief op deze markt en heeft in al deze jaren een uitstekende expertise opgebouwd. Blåkläder heeft z’n roots in Zweden maar is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd een groot internationaal aanzien heeft. Dit aanzien is verworven door een collectie die aan alle eisen van de professional op de werkvloer voldoet. De kledingstukken zijn kwalitatief uitstekend, maar zullen ook voldoen aan al jouw wensen met betrekking tot functionaliteit, duurzaamheid en uitstraling. Dit zie je terug in de hoodies van dit merk. De kans is groot dat Blåkläder jouw wensen weet te overtreffen en dat je geen ander merk meer wilt dragen!      

Waarom de werkkleding Blåkläder zo goed aansluit op jouw wensen

Blåkläder heeft al vanaf de oprichting de missie gehad om werkkleding te ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen dat tot in de perfectie aansluit op de wensen van de professional. Ook voor de mensen die onder wat zwaardere omstandigheden werkzaam zijn. Alle kleding wordt ontworpen voor specifieke omstandigheden. De werkkleding Blåkläder zal dan ook goed aansluiten op jouw specifieke wensen! Dit merk ziet in dat wanneer spanningen en uitdagingen zich voordoen juist de details zullen uitmaken, ook in bedrijfskleding. 

Hierbij legt Blåkläder de lat erg hoog voor zichzelf. Er wordt alleen maar genoegen genomen met het allerbeste. Om dit te realiseren wordt er enkel gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Uiteraard staan de ontwerpers van Blåkläder in direct contact met de professionals op de werkvloer om hun ervaringen en wensen te kunnen vertalen in goede en (letterlijk) passende werkkleding. Daarnaast wordt er werkelijk niets aan het toeval overgelaten. De kleding wordt uitgebreid en intensief getest op factoren als slijtvastheid, scheur- en trekbestendigheid, kleurechtheid en krimp. Dit doet Blåkläder niet alleen zelf, maar schakelt hiervoor ook een extern bedrijf in voor een second opinion.  

Wist jij dat Blåkläder het enige bedrijf in workwear is die een levenslange garantie geeft op de naden van de werkkleding? Dit zegt uiteraard iets over het vertrouwen in eigen kunnen. Een investering in Blåkläder werkkleding gezien kan worden als een duurzame investering.

Hoodie van Blåkläder

Uiteraard is kwaliteit niet het enige keuzecriterium als je een hoodie om in te werken gaat uitzoeken. Het kledingstuk moet ook comfortabel zitten en uiteraard een mooie uitstraling hebben. Ook op deze factoren is een hoodie van Blåkläder een goede keuze. De hoodies zijn gemaakt van pique fleece. De 100% polyester kledingstukken hebben een geborstelde binnenzijde die prima functioneert als een windvanger. De hoodies zijn voorzien van een rits van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard hebben de hoodies een vaste capuchon, twee binnenzakken en een met rits afsluitbaar zakje voor je mobiele telefoon.

Je kunt uitstekend voor de dag komen in een Hoodie van Blåkläder. Deze kledingstukken hebben een mooie stoere uitstraling waarmee je eigenlijk altijd voor de dag kunt komen, niet alleen als je aan het werk bent, maar ook in je vrije tijd! Blåkläder staat dus in voor moderne kwaliteit! 

Persoonlijk advies over hoodies van Blåkläder

71WorkX is een officiële Blåkläder dealer voor de Nederlandse markt. Dit betekent dat je de volledige collectie van dit merk op onze website zult aantreffen. Daarnaast zul je ook alle nieuwste modellen als eerste bij ons aantreffen. Ook hier mag je best veel van verwachten. Blåkläder zit niet stil om te genieten van het succes maar blijft zichzelf dagelijks pushen om bestaande ideeën verder uit te werken en oplossingen te vinden die nog niemand anders heeft ontdekt. De lat wordt in dit opzicht steeds hoger gelegd door dit innoverende merk! 

Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies over de collectie van Blåkläder? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder bij het maken van je keuze. 

 

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.