Dieren

21 Artikelen

21 Artikelen

Carhartt pets

Carhartt is een merk uit de Verenigde Staten dat bekend staat om zijn stoere en functionele werkkleding. Arbeiders uit tal van verschillende sectoren zijn bekend met dit merk. Goed om te weten is dat er ook een Carhartt pets serie bestaat. Zo heb je onder andere de keuze uit een Carhartt dog leash en een Carhartt dog vest. Wanneer je met honden werkt, is het geen slecht idee om voor Carhartt pets te kiezen. Door middel van een reflecterend vest, zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat je trouwe viervoeter goed opvalt. Bij verschillende beroepen werken mens en hond goed met elkaar samen. Het is dan ook zeer prettig Dat Carhartt een pets-serie heeft. Wandel je regelmatig met je hond wanneer het koud, mistig of donker is? Of werk je samen met je hond? Dan is het zeker aan te raden om de Carhartt pets collectie eens goed te bekijken.

Functioneel en van hoge kwaliteit

Carhartt pets koop je natuurlijk niet alleen omdat het er goed uitziet, maar met name omdat deze hondenaccessoires zeer functioneel zijn. Carhartt is een merk dat bekend staat om zijn stoere werkkleding van hoge kwaliteit. De werkkleding van het merk is bovendien ook duurzaam en gaat dus een lange tijd mee. Dat gaat ook op voor Carhartt pets. Indien je nog op zoek bent naar accessoires voor je trouwe viervoeter, dan is dit merk dus een uitstekende keuze. Ben je onder de indruk van de kwaliteit van deze accessoires? Bekijk dan ook eens de werkkleding van het merk, mocht je daar nog niet bekend mee zijn. De kwaliteit van de werkkleding van Carhartt is verbluffend. Niet voor niets wordt dit merk al meer dan 130 jaar gedragen door mensen die werkzaam zijn in allerlei verschillende sectoren.

Carhartt hond is er niet alleen voor werkhonden

Net als dat Carhartt werkkleding ook veel gedragen wordt als vrijetijdskleding, is Carhartt pets er niet alleen voor werkhonden. Een hondenvest of riem komt voor vrijwel iedere hondenbezitter van pas. 71Workx is een officiële dealer van het merk Carhartt. Indien je op zoek bent naar de Carhartt pets producten, ben je bij ons dus absoluut aan het juiste adres.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.