Petten

Filters

Artikel 1-36 van 52

Pagina

Artikel 1-36 van 52

Pagina

Carhartt pet

Op kantoor is het vaak ongepast om een pet te dragen, maar als je in de buitenlucht werkt is een pet een handig accessoire. Het is dus geen wonder dat Carhartt, een merk gespecialiseerd in werkkleding, ook petten produceert. Een Carhartt pet houdt je hoofd warm in de winter, maar beschermt je ogen ook tegen de felle zon. Carhartt caps zijn van zeer hoge kwaliteit, net als de kledingstukken van het merk. Ook wat de uitstraling van de petten betreft, heb je ontzettend veel keuze.

Welke Carhartt pet past bij jou?

Carhartt caps heb je in allerlei verschillende kleuren. Wil je een niet al te opvallende pet? Dan kies je voor een Carhartt pet zwart. Vind je een feller kleurtje juist wel mooi? Dan kun je bijvoorbeeld ook voor Carhartt work caps in het blauw of in het rood kiezen. Wie op zoek is naar een mooie Carhartt pet, is bij ons altijd aan het juiste adres. 71Workx is namelijk de officiële Nederlandse dealer van dit merk. Bovendien kun je in onze webshop regelmatig een Carhartt caps sale aantreffen. Zo kun je voor relatief weinig geld een zeer degelijke pet bestellen. Zeker gezien de lange levensduur van de petten, is het zeker de moeite waard om voor het merk Carhartt te kiezen.

De beste petten voor op het werk

Als er één merk is dat altijd weer de beste werkkleding weet te produceren, dan is het Carhartt wel. Dit merk is in de Verenigde Staten opgericht en bestaat al meer dan 130 jaar. Van oorsprong produceerde het merk overalls voor spoorwerkers. Deze arbeiders werkten in allerlei verschillende weersomstandigheden en moesten daarbij goed beschermd worden. Vanwege de duurzaamheid van de kleding duurde het niet lang voordat ook arbeiders uit andere sectoren het merk begonnen te dragen. Ook vandaag de dag is dit merk nog onwijs populair onder arbeiders uit vrijwel iedere sector. Een Carhartt pet is ideaal voor eenieder die in de buitenlucht werkt, maar kun je uiteraard ook in je vrije tijd dragen. Dankzij het stoere imago van het merk, wordt de werkkleding van Carhartt in de praktijk ook veel als vrijetijdskleding gedragen.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.