Jacks

Artikel 1-36 van 41

Pagina

Artikel 1-36 van 41

Pagina

Carhartt jacket

Ben je voor je werk veel in de buitenlucht? Dan zul je ook een goede jas moeten hebben. Er zijn weinig betere keuzes dan een Carhartt jacket. Carhartt is een Amerikaans merk dat al meer dan 130 jaar bestaat. Het merk produceert werkkleding die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens van zeer hoge kwaliteit is. Een Carhartt jacket zit dankzij de uitstekende pasvorm als gegoten en beschermt je bovendien goed tegen weer en wind. Het merk begon in 1889 met het produceren van overalls voor spoorwerkers, maar al snel kozen ook arbeiders uit andere industrieën voor het merk. En zodra je zelf eens een Carhartt jacket hebt gedragen, dan zul je bevestigen dat dit allesbehalve vreemd is.

Een Carhartt jacket is duurzaam en heeft een stoere uitstraling

Bij Carhartt ligt de focus al vanaf de start op kwaliteit. De jassen zijn functioneel en hebben een lange levensduur. Dat is waarom de jackets van het merk onwijs populair zijn geworden. Daarnaast heeft Carhartt ook een stoer imago. Niet voor niets zijn er ook mensen die de jackets in hun vrije tijd dragen. In de jaren 90 werd het merk veel gedragen binnen de hiphopcultuur. Vandaag de dag wordt Carhartt ook nog veel gedragen door onder andere skaters. Een Carhartt work jacket kun je dus ook prima dragen wanneer je niet aan het werk bent.

Wat maakt een Carhartt jacket zo uniek?

Een Carhartt jacket men is om te beginnen dus van zeer hoge kwaliteit. De jassen worden gemaakt van duck-stof en denim. Het merk bestaat al 130 jaar en heeft niet voor niets de tand des tijds overleefd. Werkjassen moeten er echter ook goed uitzien. Jij bent immers ook het visitekaartje van je bedrijf en een jas kan enorm opvallen. Gelukkig begrijpt men dit bij Carhartt ook zeer goed. De jackets zijn goed meegegaan met de tijd en hebben een prachtige uitstraling.

Ben jij op zoek naar een mooie en stevige werkjas? Ga dan voor een Carhartt jacket! Daar zul je zeker geen spijt van krijgen. Gezien 71Workx een officiële dealer van Carhartt is, kun je bij ons verschillende prachtige jackets van het merk bestellen.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.