Korte werkbroeken

Artikel 1-36 van 49

Pagina

Artikel 1-36 van 49

Pagina

Snickers korte werkbroek

Laat jij je uit het veld slaan als het erg warm is? De beste vakmensen zorgen dat hun materiaal op orde is en kunnen zich aanpassen aan de omstandigheden. Voor goed materiaal moet je zeker eens het assortiment van Snickers bekijken. Snickers heeft de juiste werkkleding voor alle weersomstandigheden. Naast de juiste bescherming tegen koude en natte omstandigheden, is de Snickers korte werkbroek een prima voorbeeld van functionele werkkleding die je prima kunt dragen als het juist lekker weer is.

Het is van essentieel belang dat je over werkkleding beschikt die comfortabel zit en waar je je goed en zeker in voelt. Alleen dan kan je onbezorgd een klus uitvoeren en optimaal presteren. Snickers werkkleding kan volledig aan deze eis voldoen. De werkkleding is door een constante ontwikkeling van hun producten een absolute voorloper in functionele werkkleding. Met de Snickers korte werkbroek kun je prima uit de voeten op de mooie zomerdag. Je mist de broekspijpen, maar verder zal het je aan niets ontbreken!

Grensverleggende workwear

Snickers streeft ernaar om workwear te ontwikkelen die grensverleggend is op het gebied van geavanceerd design in combinatie met een superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid. De wensen van de vakprofessionals op de werkvloer zijn hierbij het absolute uitgangspunt. Deze wensen zijn de minimale normen die aan de werkkleding gesteld worden! Alle kledingstukken zijn uitvoerig getest onder extreme omstandigheden en niets wordt hierbij aan het toeval overgelaten. Alleen het beste is goed genoeg!

Weersomstandigheden vragen enorm veel van je werkkleding. Het weer kun je niet veranderen, je werkkleding wel. Hierin kun je keuzes maken en je materiaal op de situatie aanpassen. Snickers zal hier zeker jouw partner in zijn. Het merk kiest voor geavanceerde designs en gebruikt intelligente materialen voor buitengewoon werkcomfort, ventilatie en functionaliteit. Voor iedere weersomstandigheden (nat, droog, heet, koud) heeft het Zweedse merk wel de passende kleding in het assortiment.

Werkbroek kort

Naast een veelzijdig specialistisch assortiment van hydraterende werkkleding heeft Snickers ook eenvoudigere oplossingen voorhanden om lekker te werken in de zomer. Zo is de zeer functionele werkbroek ook kort verkrijgbaar. Je kunt heerlijk werken in shorts die volledig aan jouw eisen voldoen. Natuurlijk is ook de korte werkbroek voorzien van een reeks zakken, inclusief twee holsterzakken met buitenvakken (perfect voor klein gereedschap, pennen, etc) en een makkelijk toegankelijke cargo beenzak met apart gsm-vak en vier vakken voor pennen of gereedschap. De meterzak met buitenvak is naar voren verplaatst voor meer comfort en snelle toegang.

Deze broek doet in niets onder ten opzichte van de lange werkbroek. Snickers heeft het voor elkaar gekregen om een lange werkbroek kort te maken zonder iets aan functionaliteit te hebben ingeleverd!

Korte broek met optimaal draagcomfort

De korte werkbroek is gemaakt van Canvas+ stof. Het heeft een geavanceerd ontwerp met Twisted Leg™ design en Cordura® verstevigingen die een langere levensduur garanderen en zijn voorzien van klittenband voor het bevestigen van gereedschap. De geavanceerde snit met Snickers Workwear Gusset™ in het kruis zorgt voor een perfect draagcomfort bij iedere beweging. In deze korte broek kun jij uitstekend werken en topprestaties leveren.

Snickers workwear korte broek bestellen

Wil jij de Snickers workwear korte broek bestellen? 71WorkX is dé Snickers Workwear webshop in Nederland. Wij hebben het volledige assortiment van dit absolute topmerk voor jou beschikbaar. Vanzelfsprekend mag je altijd contact met ons zoeken voor aanvullende informatie of persoonlijk advies. We helpen je graag verder.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.