Werkoveralls

23 Artikelen

23 Artikelen

Snickers overalls

Een overall is niet alleen handig maar geeft je ook de nodige bescherming als je buiten werkt onder wat zwaardere omstandigheden. Draagcomfort en bewegingsvrijheid zijn in dat geval meestal de criteria waar een geschikte overall, bretelbroek, bodybroek en winteroverall aan moet voldoen. Een Snickers overall komt dan zeker in aanmerking. Snickers maakt workwear waarin een superieure functionaliteit gecombineerd wordt met een geavanceerd design. Een Snickers werkoverall is niet alleen praktisch, maar ook stevig, slijtvast en comfortabel. Daarmee is dit kledingstuk uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.

Snickers workwear

Snickers workwear is van zeer hoge kwaliteit. Deze werkkleding is uitermate geschikt voor vakmensen die op zoek zijn naar het allerbeste op het gebied van veiligheid, bescherming en comfort op het werk. Na het ontwerpen en het ontwikkelen van de werkkleding, wordt de workwear aan uitgebreide tests in de praktijk onderworpen. Een zeer kritisch testteam stelt de kleding op de proef in (extreme) praktijksituaties. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Pas als de kleding deze tests volledig hebben doorstaan wordt de kleding op de markt gebracht. Met Snickers workwear ben je dus verzekerd van de beste werkkleding die jij je maar kunt wensen.

Snickers Bodybroeken

Snickers heeft een grote collectie aan bodybroeken en werkoveralls in het assortiment. Voor een zeer groot aantal branches heeft Snickers de juiste bodybroek. Voor onder andere bouwvakkers, timmermannen, schilders of mensen die werken in donkere omstandigheden (high-visibility overalls, EN 471- klasse 2), heeft Snickers Workwear dé perfecte werkkleding.

Snickers bodybroeken hebben een geavanceerd, ergonomisch, ontwerp. Met een perfecte pasvorm combineert deze kleding optimaal aspecten als comfort en bewegingsvrijheid met precies de juiste ingebouwde functionaliteit die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Met Snickers bodybroeken kunt je veilig, prettig en onbezorgd je werk doen. De bodybroek is het hele jaar door te gebruiken, met een shirt, polo of trui eronder, en als het echt koud wordt met een warme jas erover.

Slijtvaste overall van Duratwill

Snickers doet geen concessies in de kwaliteit. Dit is ook terug te zien in de materiaalkeuze. Naast zeer comfortabele en toch duurzame werkoveralls die gemaakt zijn van Canvas+ stof, biedt het merk zelfs werkoveralls aan waarin Duratwill is verwerkt. Duratwill is een vuilafstotende stof die de juiste bescherming zal bieden in extreme omstandigheden.

De extreem slijtvaste werkoverall van duratwill is daarnaast nog verstevigd met Cordura® voor extra duurzaamheid en klittenbandbevestigers. De geavanceerde snit met Twisted Leg™ ontwerp, de stretchstof in de rug en de verstelbare schouderbanden zorgen voor optimale bewegingsvrijheid en draagcomfort. De kniestuk zakken, ontworpen voor het KneeGuard™ positioneringssysteem, zorgen voor optimale bescherming van de knie.

De praktische eigenschappen van de Snickers overall

Naast bescherming, bewegingsvrijheid en het bijbehorende comfort is de Snickers werkoverall ook een zeer praktisch kledingstuk. Ook aan dit aspect is veel aandacht besteedt bij het ontwikkelen van de werkkleding die gericht is op en optimale praktijkervaring.

Het kledingstuk heeft diverse praktische opbergzakken zoals twee grote borstzakken met extra vakken. Deze zijn maximaal uitvouwbaar tot 45 graden om een optimale veiligheid te garanderen en om te voorkomen dat de inhoud van de zak naar buiten valt. Zoals je merkt is er met ieder detail rekening gehouden! Ook met de herkenbaarheid en bereikbaarheid, Snickers overalls zijn voorzien van een gsm-compartiment en plastic badge houder. Daarnaast heeft het kledingstuk stabiele holsterzakken met buitenvakken. Dit is natuurlijk perfect voor klein gereedschap, pennen, etc.

Overall ter bescherming van rugklachten

Bij mensen die zwaardere lichamelijke werkzaamheden verrichten, of regelmatig op de knieën werken, zijn rugklachten een veelvoorkomend probleem. Door het dragen van een overall wordt de rug altijd bedekt en blijft dus warmer. Hiermee wordt de kans op rugklachten verkleint.

Werkoveralls bestellen

71workx is de officiële dealer van Snickers. Kijk snel in onze webshop waar het volledige assortiment van dit toonaangevende merk verkrijgbaar is. Mocht je nog aanvullende vragen of behoefte aan persoonlijk advies hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.