Bodybroeken

13 Artikelen

13 Artikelen

Snickers Bodybroeken

Snickers heeft een grote collectie aan bodybroeken in het assortiment. Voor een zeer groot aantal branches heeft Snickers de juiste bodybroek. Voor onder andere bouwvakkers, timmermannen, schilders of mensen die werken in donkere omstandigheden (high-visibility overalls, EN 471- klasse 2), heeft Snickers Workwear dé perfecte werkkleding.

Snickers bodybroeken hebben een geavanceerd, ergonomisch, ontwerp. Met een perfecte pasvorm combineert deze kleding optimaal aspecten als comfort en bewegingsvrijheid met precies de juiste ingebouwde functionaliteit die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Met Snickers bodybroeken kunt je veilig, prettig en onbezorgd je werk doen. De bodybroek is het hele jaar door te gebruiken, met een shirt, polo of trui eronder, en als het echt koud wordt met een warme jas erover.

Bodybroek van Snickers geeft bescherming

Een bodybroek is niet alleen handig maar geeft je ook de nodige bescherming als je buiten werkt onder wat zwaardere omstandigheden. Draagcomfort en bewegingsvrijheid zijn in dat geval meestal de criteria waar een geschikte bodybroek aan moet voldoen. Een Snickers bodybroek komt dan zeker in aanmerking. Snickers maakt workwear waarin een superieure functionaliteit gecombineerd wordt met een geavanceerd design. Een Snickers bodybroek is niet alleen praktisch, maar ook stevig, slijtvast en comfortabel. Daarmee is dit kledingstuk uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.

De praktische eigenschappen van de Snickers bodybroek

Naast bescherming, bewegingsvrijheid en het bijbehorende comfort is de Snickers bodybroek ook een zeer praktisch kledingstuk. Ook aan dit aspect is veel aandacht besteedt bij het ontwikkelen van de werkkleding die gericht is op en optimale praktijkervaring.

Het kledingstuk heeft diverse praktische opbergzakken zoals twee grote borstzakken met extra vakken. Deze zijn maximaal uitvouwbaar tot 45 graden om een optimale veiligheid te garanderen en om te voorkomen dat de inhoud van de zak naar buiten valt. Zoals je merkt is er met ieder detail rekening gehouden! Ook met de herkenbaarheid en bereikbaarheid, Snickers bodybroeken zijn voorzien van een gsm-compartiment en plastic badge houder. Daarnaast heeft het kledingstuk stabiele holsterzakken met buitenvakken. Dit is natuurlijk perfect voor klein gereedschap, pennen, etc.

Bodybroek ter bescherming van rugklachten

Bij mensen die zwaardere lichamelijke werkzaamheden verrichten, of regelmatig op de knieën werken, zijn rugklachten een veelvoorkomend probleem. Door het dragen van een bodybroek wordt de rug altijd bedekt en blijft dus warmer. Hiermee wordt de kans op rugklachten verkleint.

Bodybroeken bestellen

71workx is de officiële dealer van Snickers. Kijk snel in onze webshop waar het volledige assortiment van dit toonaangevende merk verkrijgbaar is. Mocht je nog aanvullende vragen of behoefte aan persoonlijk advies hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.