T-shirts korte mouw

Artikel 1-36 van 58

Pagina

Artikel 1-36 van 58

Pagina

Snickers werk T-shirts voor iedere dag

Als je Snickers werk T-shirts zou moeten omschrijven, dan zullen termen als functioneel, perfecte pasvorm, uitstekende kwaliteit en prima uitstraling wel de woorden zijn die je hiervoor zult gebruiken. Snickers T-shirts zijn dan ook uitstekend geschikt om iedere dag te dragen, zowel als je aan het werk bent als in je vrije tijd. De T-shirts van Snickers hebben een mooie stoere uitstraling. 

Snickers is één van de absolute topmerken in werkkleding. Het merk onderscheidt zich door kleding van een uitstekende kwaliteit die speciaal is ontworpen op basis van de wensen van de vakman- en vrouw op de werkvloer. De innovatieve ontwerpen worden eerst grondig getest in praktijksituaties voordat ze op de markt worden gebracht. Pas als de kleding volledig voldoet onder zeer warme, koude en natte omstandigheden wordt het op de markt gebracht. Op deze manier ben jij verzekerd van werkkleding die perfect zal passen bij jouw wensen, ook al ben je nog zo veeleisend. Snickers kan deze uitdaging aan! Jij zult dan ook 100% kunnen vertrouwen op de werkkleding van dit topmerk.

Welk werk T-shirt van Snickers past het best bij jou?

71WorkX is een officiële dealer van Snickers Workwear. Wij hebben de volledige collectie van dit merk in ons assortiment. Ook alle nieuwste modellen zul je bij ons het eerste aantreffen. Snickers heeft een veelzijdige collectie in T-shirts. Als je een geschikt werk T-shirt wilt uitzoeken zul je ook zeker kunnen slagen bij Snickers. Voor iedere gebruikerswens is er wel het juiste T-shirt beschikbaar. 

De shirts van Snickers hebben één belangrijke overeenkomst. Je merkt direct het verschil tussen deze kwaliteit shirts of een shirt die bij de voordelige aanbieders vandaan komt. Zelfs de classic shirts van Snickers zijn voorzien van versterkte naden bij de schouders en nek en zijn gemaakt van een stof die de een mooie pasvorm blijft behouden, ook na vele malen wassen. 

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.