Strövels

14 Artikelen

14 Artikelen

Strövels werkklompen, de ideale combinatie van kracht en gemak

Ben je op zoek naar werkklompen van een perfecte kwaliteit? Dan kun je het beste kiezen voor Strövels werkklompen. Dit merk heeft zich al lang geleden bewezen in kwaliteit en comfort. 71WorkX is een officiële dealer van Strövels. Wij hebben de volledige collectie van dit topmerk in huis.

Er zijn branches waar je het lekkerste loopt op werkklompen. Hoewel je het soms niet zult beseffen leg je hele afstanden af op de klompen. Het is daarom van groot belang dat de klompen een goede pasvorm hebben en comfortabel zitten. Strövels werkklompen zijn hiervoor dé perfecte keuze.

Klompen om op te werken

Zoals je weet bieden wij alleen maar werkkleding van de beste kwaliteit aan. We kiezen ons assortiment dan ook met zorg uit waarbij we aspecten als functionaliteit, kwaliteit, veiligheid en slijtvastheid als belangrijke criteria meenemen. In dat kader hebben we gekozen om werkklompen van Strövels in ons assortiment op te nemen. Dit zijn uitstekende klompen om op te werken. Het zijn bijzonder stevige werkschoenen waar je gemakkelijk in- en uitstapt. Comfort en gemak worden hiermee op sublieme wijze gecombineerd. Strövels is dan ook toonaangevend in deze branche.

De oorsprong van Strövels

Strövels komt oorspronkelijk uit Zweden. De klomp kent zijn oorsprong in het plaatsje Strövelstorp aan het Kattegatt. De inwoners van dit kleine plaatsje leefden voornamelijk van landbouw en visserij. Om prettig te kunnen werken, hebben ze een klomp ontwikkeld, de inmiddels welbekende Strövel. Een klomp die lekker zit en tegen een stootje kan.

Het bedrijf Allshoes haalde de succesvolle Strövels naar Nederland en combineerde het Zweedse karakter met de nieuwste technologie. De nieuwe collectie Strövels is dan ook een samensmelting van Zweedse kwaliteit en slim Hollands comfort.

Waarom kiezen voor Strövels als werkklomp?

Strövels staat al jarenlang bekend als dé ideale instapklomp voor het zware werk. Het Zweedse merk biedt een breed assortiment in werkklompen. Zo kun je bij dit merk terecht voor de gewone werkklomp tot een betrouwbare gecertificeerde veiligheidsklomp.

Je kunt bij Strövels kiezen uit diverse collecties. De klompen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren met een open- of dichte hiel. De klompen zijn dan ook bruikbaar voor een veelzijdigheid aan toepassingen en hierdoor bruikbaar in diverse branches. Hierbij kun je ook kiezen uit klompen die voldoen aan veiligheidsklasse S2 en S3, om je voeten optimaal te beschermen.

Strövels werkklompen, de ideale combinatie van kracht en gemak

Strövels werkklompen zijn het beste te omschrijven als dé ideale combinatie van kracht en gemak. We kunnen deze klompen dan ook absoluut aanraden! Op deze klompen zul jij onbezorgd vele kilometers kunnen afleggen.

Heb jij vragen over Strövels werkklompen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder, in dit geval ook letterlijk.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.