Pantalons

Filters
Filters
Selectie verfijnen
Prijs
-
Let op excl. BTW prijs

12 Artikelen

12 Artikelen

Werk pantalon

Als we het over werkbroeken hebben, denken de meeste mensen al snel aan een wat lompe broek met veel zakken. Toch zijn er tegenwoordig ook ‘moderne’ werkbroeken te koop. De werk pantalon is hier een goed voorbeeld van. Een werk pantalon is gemaakt van kwalitatieve stof en biedt daarnaast een moderne, aangesloten pasvorm. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan wil je zelf misschien wel zo’n werkbroek kopen. Wat dat betreft ben je bij 71Workx aan het juiste adres. In ons assortiment kom je namelijk verschillende werk pantalons tegen.

Waarom een werk pantalon kopen?

Heb je geen kantoorbaan? Dan trek je waarschijnlijk niet snel een pantalon aan naar jouw werk. Zo’n broek is namelijk gemaakt van relatief dunne stof, waardoor hij niet bepaald stevig is. Een werk pantalon is dit wel. Deze werkbroek wordt namelijk gemaakt van een sterkere stof dan een ‘gewone’ pantalon. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat deze broek binnen de kortste keren scheurt.

Bij veel mensen speelt de kwaliteit een belangrijke rol in de zoektocht naar een werkbroek. Toch koop je een werk pantalon niet alleen vanwege de kwaliteit. Deze werkbroeken hebben namelijk ook een mooie uitstraling. Werk je niet alleen in de uitvoering, maar ga je ook regelmatig bij klanten langs? Dan is een werk pantalon ideaal. Door zijn moderne en aangesloten pasvorm ziet hij er een stuk netter uit dan de gemiddelde werkbroek.

Verschillende soorten werk pantalons

Ben je overtuigd van de voordelen van een werk pantalon? Dan wil je zelf mogelijk wel zo’n werkbroek kopen. Bij 71Workx kom je verschillende werk pantalons tegen. Zo verkopen wij onder andere pantalons in verschillende kleuren. Daarnaast zit er verschil in het materiaal waarvan onze werk pantalons gemaakt zijn. Sommige van onze werk pantalons zijn grotendeels gemaakt van polyester, terwijl anderen bijna volledig van katoen zijn. Daarom raden wij jou aan altijd verder te kijken dan de kleur en prijs als je een werk pantalon wilt kopen.

Bestel jouw werkbroek online bij 71Workx

Als je een nette en kwalitatieve werkbroek zoekt, is een werk pantalon echt iets voor jou. Helaas verkopen ze deze werkbroeken lang niet altijd in fysieke winkels. Gelukkig verkoopt 71Workx wel verschillende werk pantalons. Bestel je zo’n werkbroek bij ons? Dan hoef je hier de deur niet voor uit. Je plaatst jouw bestelling namelijk makkelijk en snel via onze website. Als je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heb je jouw werkbroek binnen 2 tot 8 werkdagen in huis. Bovendien mag je onze werkkleding binnen 14 dagen retourneren. Schroom daarom niet en bestel jouw werk pantalon vandaag nog bij 71Workx.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.