Jacks

Artikel 1-36 van 528

Pagina

Artikel 1-36 van 528

Pagina

WerkjacksBeoefen je een beroep waarbij je eigenlijk altijd buiten werkt? Dan is het belangrijk om over de juiste werkkleding te beschikken. In de zomer draag je andere kleding dan in de winter. Koop daarom niet alleen verschillende werkbroeken, maar ook werkjacks. Hiermee bescherm je jouw lichaam namelijk tegen de verschillende weersinvloeden. Wil je een workjacket kopen? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van 71Workx. Wij verkopen namelijk allerlei verschillende soorten werkjacks.

Wat zijn de voordelen van een workjacket?

Een werkjack heren is vast niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar werkkleding. Soms wordt er zelfs alleen maar aan de onderkleding gedacht en laat men de bovenkleding achterwege. Dit raden wij niet aan, want je moet jouw bovenlichaam ook goed beschermen. Werkjacks zijn hier uitermate geschikt voor. Om jou te overtuigen zetten we hier de voordelen van een werk jacket op een rijtje.


  • Je beschermt jouw bovenlichaam tegen water en wind
  • Je brengt een extra laag aan, waardoor de kans op verwondingen kleiner is
  • Je kunt vrij bewegen. Een workjacket van 71Workx zit namelijk losjes
  • Door het grote aanbod zijn er voor ieder beroep geschikte werkjacks te vinden


Groot en divers assortiment werkjacks

Zoals je hierboven kon lezen, brengt het dragen van een work jacket de nodige voordelen met zich mee. Als je overtuigd bent, wil je zelf misschien wel een werkjack heren kopen. Wat dat betreft ben je bij 71Workx aan het juiste adres. In ons assortiment kom je namelijk allerlei verschillende werkjacks tegen. Wij verkopen onder meer werkblouses, maar ook voor werkvesten ben je bij ons aan het juiste adres. Onze werkjacks zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Werk je voornamelijk in het donker, de schemer of bij slecht weer? Dan is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent voor anderen. Daarom verkoopt 71Workx ook een workjacket met reflectie. In ons assortiment kom je onder meer werkjacks tegen met reflectiebanden rondom de buik en mouwen. Daarnaast verkopen wij ook werkjassen met schouderreflectie. Als je zo’n werkjack heren draagt, ben je altijd goed zichtbaar als je buiten werkt.

Koop jouw werk jacket online bij 71Workx

Als je op zoek bent naar een werk jacket, kun je hiervoor een fysieke winkel bezoeken. Toch is dit niet nodig, want bij 71Workx bestel je werkjacks makkelijk en snel online. Heb je een work jacket gevonden? Voeg deze dan toe aan jou winkelwagentje en reken af. Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 15.00 uur? Dan wordt deze binnen 2 tot 8 werkdagen bij jou afgeleverd. Wij bieden jou bovendien de mogelijkheid om jouw bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Twijfel daarom niet, maar bestel jouw werkjacks direct bij 71Workx.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.