Sweaters

Artikel 1-36 van 195

Pagina

Artikel 1-36 van 195

Pagina

Werksweaters

In de webshop van 71Workx vind je een zeer groot assortiment aan werksweaters. Werken in je alledaagse kleding is over het algemeen geen slim idee. Bij veel beroepen loop je namelijk het risico dat je kleding vies wordt. Nog belangrijker is dat goede werkkleding je beschermt. Wij bieden tal van verschillende werksweaters aan. De ene workwear sweater is vooral praktisch, terwijl de andere sweater een brandwerende functie heeft. Kies daarom voor een werkkleding sweater die goed op jouw beroep aansluit. Daarnaast spelen ook je persoonlijke voorkeuren een grote rol. Bij 71Workx hebben we een grote collectie werksweaters. Hierdoor vind je in onze webshop altijd wel een of meerdere sweaters die perfect zijn voor jouw beroep en goed op je persoonlijke voorkeuren aansluiten. We raden je dan ook aan om onze collectie eens door te nemen.

Het vinden van de juiste werksweaters

Als je ervoor kiest om je werksweaters in de webshop van 71Workx te bestellen, dan duurt het nooit lang voordat je de juiste bedrijfskleding sweater gevonden hebt. In de webshop filter je namelijk gemakkelijk op prijs, geslacht en merk. Zo krijg je als man alleen werk sweaters heren te zien en als vrouw alleen sweaters voor dames. Bovendien wordt het op die manier zeer eenvoudig om een sweater te vinden die binnen je budget valt. Mocht je het toch lastig vinden om een geschikte sweater te vinden, dan kun je gedurende de openingstijden van onze klantenservice altijd contact opnemen voor advies.

Werksweaters bestellen bij 71Workx

Wil je werksweaters bestellen bij 71Workx, dan heb je dus al snel de juiste sweater gevonden. Daarnaast biedt onze webshop je nog veel meer voordelen. Zo krijg je standaard 14 dagen bedenktijd. Bovendien heb je in onze webshop ook de keuze om achteraf te betalen. Ook ben je bij ons altijd zeker van kwaliteit, want alle werkkleding die we aanbieden is zorgvuldig door ons geselecteerd. We raden je overigens aan om ook de overige werkkleding in de webshop eens te bekijken, want naast werksweaters hebben we nog veel meer te bieden. Goed om te weten is ook dat je vanaf een bedrag van € 75 excl. btw geen verzendkosten betaalt.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.