Stalen neus

Filters
Filters
Selectie verfijnen
Maat
Geslacht
Kleur
Prijs
-
Let op excl. BTW prijs
Merk

Artikel 1-36 van 71

Pagina

Artikel 1-36 van 71

Pagina

Werkschoenen stalen neus

Doe je fysiek zwaar werk? Dan is het belangrijk dat jij jezelf goed beschermt. Daarom dragen veel mensen werkschoenen met stalen neus als zij hun beroep uitoefenen. Deze extra stevigheid in de neus zorgt ervoor dat jouw voeten extra goed beschermd worden. Wil je schoenen met stalen neuzen kopen? Dan ben je bij 71Workx aan het juiste adres. In ons assortiment kom je namelijk allerlei verschillende soorten schoenen met stalen neuzen tegen. Hierdoor moet het wel heel raar lopen wil je bij ons geen geschikte werkschoenen heren met stalen neus vinden.

Voordelen van schoenen met stalen neuzen

Niet iedereen ziet in wat het voordeel van schoenen met stalen neuzen is. Wanneer dit ook voor jou geldt, draag je dagelijks mogelijk ‘normale’ schoenen naar jouw werk. Als je op kantoor werkt kan dit prima. Werk je in het magazijn, in een fabriek, op de bouw of op een andere plek waar met zware materialen gewerkt wordt? Dan kun je jouw tenen pijnlijk bezeren met ‘normale’ schoenen. Werkschoenen met stalen neus helpen jou om letsel aan tenen te voorkomen.

De stalen neus van een werkschoen beschermt jouw tenen allereerst tegen zware materialen. Valt er iets zwaars op jouw voet? Dan hoef je niet bang te zijn voor pijnlijke tenen. De stalen neus voorkomt namelijk dat het zware object jouw tenen raakt. Hierdoor kun je jouw werk een stuk veiliger uitvoeren. Een tweede voordeel van werkschoenen heren met stalen neus is dat het stoten van jouw tenen geen pijn doet. Stoot je per ongeluk met jouw schoen tegen een grote, zware stelling aan? Dan voel je hier niets van als je werkschoenen met stalen neus draagt.

Kies voor een sneaker met stalen neus

Veel mensen denken dat alle schoenen met stalen neuzen er nagenoeg hetzelfde uitzien. Toch is dit niet helemaal het geval. Je kunt inderdaad voor een ‘standaard’ werkschoen kiezen, maar bij 71Workx kun je ook een sneaker met stalen neus kopen. Het voordeel van zo’n sportschoen met stalen neus is dat hij een sportieve uitstraling heeft. Bovendien komt hij minder lomp over dan de gemiddelde werkschoen.

Een sneaker met stalen neus ziet er niet alleen sportief uit, maar zit ook nog eens comfortabel. Hierdoor kun je probleemloos meerdere uren achtereen op deze schoenen lopen. Vraag jij je af in hoeverre een sportschoen met stalen neus veilig is? Kijk dan welke normering er aan de schoen hangt. Als een sneaker met stalen neus normering s3 heeft, voldoet hij aan alle veiligheidseisen. Dit betekent dat je dergelijke werkschoenen probleemloos kunt dragen tijdens het uitoefenen van jouw beroep.

Online werkschoen met stalen neus kopen

Wie denkt dat hij de deur uit moet om werkschoenen heren met stalen neus te kopen, heeft het mis. Bij 71Workx bestel je schoenen met stalen neuzen namelijk makkelijk en snel online. Selecteer allereerst de schoen waar het om gaat, kies vervolgens de maat en reken tot slot af. Wij zorgen er dan voor dat jij jouw werkschoenen met stalen neus binnen de kortste keren in huis hebt. Je hebt bovendien 14 dagen bedenktijd. Ontdek je binnen deze periode dat een sneaker met stalen neus niet lekker zit? Stuur hem dan gewoon naar ons terug.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.