Werkshirts

Artikel 1-36 van 221

Pagina

Artikel 1-36 van 221

Pagina

Werkshirts van Blåkläder

Als je graag werkt in een T-shirt of poloshirt, weet je dat je hiervoor niet ieder werkshirt kan gebruiken. De kleding moet uiteraard wel voldoen aan je wensen met betrekking tot kwaliteit en uitstraling. Een merk dat aan al jouw wensen zal voldoen is Blåkläder. Dit Zweedse merk heeft zich al een geruime tijd aan de top van deze branche gevestigd door hoge eisen aan zichzelf te stellen. Een uitstekend merk dus voor iedere professional die hoge eisen aan zichzelf stelt.

Blåkläder is één van de grote spelers op het gebied van workwear. Het merk is al sinds 1959 actief in deze branche en streeft ernaar om iedere professional van de juiste kleding te voorzien. Hierbij worden de grootste uitdagingen niet uit de weg gegaan. Het merk levert immers ook geschikte kleding voor de vakman of vakvrouw die onder zwaardere omstandigheden topprestaties moet leveren. Denk hierbij aan het werken in de buitenlucht, onder koude of warme omstandigheden of in een omgeving waarbij een specifieke bescherming gewenst is.

De juiste invulling van jouw workwear wensen 

Als je een professional bent die alleen genoegen neemt met het allerbeste resultaat en iedere dag hiervoor topprestaties moet leveren, zul je ook veel eisen stellen aan je equipment en je werkkleding. Met betrekking tot dit laatste zul je wellicht de diverse merken met elkaar vergelijken en op basis daarvan je keuze maken welk merk het beste bij je past. De kans is groot dat je daarbij op Blåkläder uitkomt. Dit merk biedt de perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en uitstraling. 

Blåkläder kan jou van top tot teen aankleden met uitstekende workwear. Het merk is op diverse vlakken onderscheidend ten opzichte van andere merken. Het merk is dagelijks bezig met de ontwikkeling van de werkkleding en is ook nu nog bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën die nog niemand anders heeft ontdekt. Je kunt Blåkläder dan ook zien als een innoverend merk dat in de drang naar perfectie de lat voor zichzelf steeds hoger legt.   

Hierbij wordt er uiteraard goed geluisterd naar de eisen en wensen van de professional op de werkvloer. Jouw wensen dus! 

Betrouwbare kwaliteit T-shirts en poloshirts om in te werken

Blåkläder heeft het volledige productieproces van T-shirts en poloshirts zelf in beheer. Op deze manier kan het merk een uitstekende kwaliteit garanderen. Het Zweedse merk begrijpt als géén ander dat jij als professional hier veel waarde aan zult hechten. Je wilt immers kunnen vertrouwen op je workwear!

Om hier zeker van te zijn voert Blåkläder diverse tests uit, voordat de kleding op de markt wordt gebracht. Hierbij kun je denken aan tests met betrekking tot slijtvastheid, scheur- en trekbestendigheid, kleurechtheid en krimp. Nadat deze tests zijn uitgevoerd en een onafhankelijk instituut de behaalde positieve resultaten kan bevestigen wordt de kleding aangeboden aan een testteam dat de kleding zal dragen in (extreme) praktijksituaties. Er wordt dus niets aan het toeval overgelaten! Hierdoor weet jij zeker dat Blåkläder een aanbieder is van een betrouwbare kwaliteit T-shirts en poloshirts om in te werken. Dit merk ziet in dat wanneer spanningen en uitdagingen zich voordoen juist de details zullen uitmaken, ook in bedrijfskleding. 

T-shirts van Blåkläder

De T-shirts van Blåkläder zijn verkrijgbaar in een model met lange mouw of met korte mouw. daarnaast heeft het merk een ruime keuze in kleurstellingen of combinaties van kleurstellingen. De shirts zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een keurig afgewerkte ribgebreide ronde hals. De versterkte schouder- en nek naden bevestigen de uitstekende kwaliteit van de kledingstukken. De T-shirts van Blåkläder zijn uiteraard gemaakt van Oeko-Tex®100 gecertificeerd materiaal.   

Poloshirts van Blåkläder 

De poloshirts van Blåkläder zijn eveneens onderscheidend in kwaliteit. Ook deze kledingstukken zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen. Deze piqué poloshirts hebben een comfortabele pasvorm en zijn vervaardigd uit 60% katoen en 40% polyester. De shirts hebben een split aan de zijkant en een ribgebreide kraag en mouweinde. De halsopening is vormgegeven met knopen. De shirts hebben een versterkte naad in de nek en op schouderhoogte. De kledingstukken zijn uiteraard gemaakt van Oeko-Tex®100 gecertificeerd materiaal. 

Damesshirts van Blåkläder 

Blåkläder is niet alleen een merk voor werkkleding voor heren maar ook voor dames Het merk heeft een volledige lijn (zoals T-shirts én overhemden) in dameskleding omdat een vrouwelijke pasvorm uiteraard volledig anders is dan de mannelijke pasvorm. Dit is echter het enige verschil tussen deze twee lijnen. Ook de dameslijn is van dezelfde uitstekende kwaliteit en heeft een identieke stoere uitstraling als de mannen modellen. 

Officiële Blåkläder dealer voor de Nederlandse professional

Wil je de T-shirts en poloshirts van Blåkläder bekijken? Daarvoor ben je bij 71WorkX op het juiste adres. Wij zijn een officiële Blåkläder dealer. Dit betekent dat je de volledige collectie van dit topmerk bij ons kunt vinden. Heb je hierover vragen of kunnen we je helpen met persoonlijk advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder met het maken van je keuze.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.