Hoodies

35 Artikelen

35 Artikelen

Carhartt hoodie

Wat doe je als je buitenshuis werkt en een dikke jas en een T-shirt beiden geen optie zijn? Dan is een Carhartt hoodie zeker aan te raden. Een hoodie is bij bepaalde weersomstandigheden simpelweg de beste keuze. Carhartt is een Amerikaans merk dat gespecialiseerd is in werkkleding. Het merk produceert al werkkleding sinds 1889. Niet voor niets is het merk ook vandaag de dag nog zeer populair. Koop je een Carhartt hoodie, dan weet je zeker dat je een kwalitatief en mooi kledingstuk ontvangt. Ook dat laatste is belangrijk, je bent immers wel het visitekaartje van je bedrijf.

71Workx is de officiële Nederlandse dealer van Carhartt werkkleding. Zo organiseren wij ook regelmatig een Carhartt hoodie sale. Bovendien stelt ons aanbod je zeker niet teleur. Zoek je een Carhartt hoodie black? Of geef je toch de voorkeur aan een rode of grijze hoodie boven een Carhartt hoodie zwart.

Iedere Carhartt hoodie heeft een hoog comfortgehalte

Er zijn een aantal dingen die alle Carhartt hoodies met elkaar gemeen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de uitstekende pasvorm en het hoge comfortgehalte. Ook staat Carhartt bekend om de uitstekende kwaliteit. Dat de kleding er ook goed uitziet, is een mening die veel mensen delen. Niet voor niets wordt de kleding van het merk ook vaak als vrijetijdskleding gedragen. Dat komt mede door het stoere imago van het merk. In de jaren 90 was het merk om die reden ook zeer populair in de hiphopcultuur.

Zeer functionele hoodies

Carhartt heeft een aantal zeer functionele hoodies. Zo heb je bijvoorbeeld ook een 3-season hoodie. Die is ideaal voor als je eigenlijk altijd in de buitenlucht aan het werk bent. De Rain Defender® hoodies van Carhartt zijn waterafstotend en zorgen ervoor dat je droog en comfortabel blijft wanneer het regent. Deze hoodie blijft lekker warm dankzij de quilt-voering. Zo kun je wel stellen dat iedere Carhartt hoodie precies doet waarvoor hij gemaakt is. Dankzij het materiaalgebruik en de uitstekende afwerking hebben de hoodies ook een zeer lange levensduur. Ben je op zoek naar een comfortabele hoodie om in te werken? Dan is een Carhartt hoodie dus echt een uitstekende keuze. Deze hoodies bestel je met het grootste gemak in de webwinkel van 71Workx.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.