Werkjassen

Filters
Filters
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
-
Let op excl. BTW prijs

Artikel 1-36 van 134

Pagina

Artikel 1-36 van 134

Pagina

Snickers werkjassen voor iedere branche

Iedere professional die op zoek is naar een werkjas van een optimale kwaliteit, moet zeker het assortiment van Snickers Workwear bekijken. Als je kiest voor Snickers werkjassen ben je verzekerd van een perfecte kwaliteit werkjas waarmee je uitstekend voor de dag kunt komen. Snickers heeft functionaliteit en uitstraling op een uitstekende wijze weten te combineren.

Snickers biedt geavanceerde werkkleding voor vakmensen die niet alleen hoge eisen stellen aan zichzelf, maar ook aan hun werkkleding. Zowel op gebied van functionaliteit, veiligheid als uitstraling is dit een onderscheidend topmerk.

Werkjas van hoge kwaliteit

Voor een werkjas van hoge kwaliteit kun je prima bij Snickers terecht. Het merk neemt, net als jij, alleen genoegen met het beste en compromissen worden niet geaccepteerd. Dit zie je ook terug in de geschiedenis van dit merk. Het merk is immers opgericht door een elektricien die niet tevreden was met zijn werkkleding en besloot deze zelf maar te maken.

Het vervolg van deze successtory is bekend, Snickers is een toonaangevend topmerk in werkkleding. De kleding die op de markt wordt gebracht is het resultaat van langdurig intensief onderzoek, ontwikkeling en uitgebreide tests in de praktijk.

Het resultaat is kleding, die tijdloos is en uitblinkt in duurzaamheid. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteedt aan uitstraling. Je denkt toch niet dat die elektricien voor gek wilde lopen? Dat zul ook jij niet hoeven doen als je kleding draagt van Snickers. Workwear meets style bij dit merk en daarom past het uitstekend in het assortiment van 71WorkX.

Ruim assortiment in werkjassen van Snickers

71WorkX is dan ook een officiële dealer van dit topmerk. Wij hebben de volledige collectie voor je beschikbaar en je zult bij ons dan ook een ruim assortiment in werkjassen van Snickers aantreffen. Snickers heeft voor iedere branche wel een geschikte werkjas. Zelfs voor de jongsten onder ons is er werkkleding, zodat ze ongestoord kunnen oefenen voor later, als ze als professional topprestaties moeten leveren.

Het assortiment aan werkjassen van Snickers kenmerkt zich door een grote diversiteit. Als je het nader bekijkt, zul je zien dat er in het ontwerp erg veel aandacht is besteed aan de wensen uit de praktijk. Hieronder een voorbeeld waar dit duidelijk uit blijkt:

Waterdichte soft shell werkjas of fleece jack van Snickers

Een waterdichte soft shell werkjas of fleece jack van Snickers is duidelijk ontworpen met het oog op de praktijk. Deze jas is voorzien van geavanceerde materialen die jouw lichaam onder alle omstandigheden fris en op de juiste temperatuur zal houden. Deze kleding is gemaakt van een speciale drielaagse windstopper®-materiaal zodat je geen last hebt van de wind als je buiten het werk bent. Daarnaast zorgt de binnenlaag voor een comfortabele lichaamstemperatuur.

Vanzelfsprekend hebben de werk- en fleecejassen van Snickers een ergonomische snit waardoor je comfortabel en onbelemmerd kunt werken. Denk hierbij aan onder andere de voorgebogen mouwen, hoge kraag en de verstelbare taille. De fleece jas is extra warm en heeft een geïntegreerde capuchon voor een optimale bescherming.

Deze jassen zijn vanzelfsprekend voorzien van Cordura® verstevigde ellebogen voor extra duurzaamheid. De reflecterende details zorgen voor een verbeterde zichtbaarheid en veiligheid. Jij zult hierin de hele dag comfortabel kunnen werken.

High visibility of flame retardant werkjassen van Snickers

Naast de ultieme all-weather werkjassen van Snickers, heeft het merk ook werkjassen voor specifieke doelstellingen. Denk hierbij aan high visibility of flame retardant werkjassen. Ook deze kleding past volledig in de lijn van Snickers: aspecten als een slimme functionaliteit, een perfect comfort én optimale bescherming volgens de geldende veiligheidsnormen zijn op een uitstekende manier met elkaar gecombineerd.

De flame retardant werkjassen verstijven als het in contact komt met vlammen en hitte. Op deze manier wordt een beschermende barrière voor je gecreëerd. Ook de high visibility kleding voldoet aan alle veiligheidsnormen en maar zijn onderscheidend in kwaliteit en functionaliteit zodat je hier prettig in kan werken.

Dames werkjassen van Snickers

Ook als vakvrouw kun je bij Snickers terecht voor dames werkkleding. De dames werkjassen van Snickers zijn speciaal ontworpen voor de vrouwelijke pasvorm en van dezelfde uitstekende kwaliteit, functionaliteit en uitstraling als de heren modellen. Hierdoor hoef jij als vakvrouw niet in kleding te lopen die nét niet helemaal lekker zit. Als je voor Snickers kiest hoef je geen concessies te doen, dit deed de oprichter van het merk immers ook niet met dit fantastische resultaat.

Kijk gerust rond in onze webshop om je keuze te maken. Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van die keuze, neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.