Parka's

15 Artikelen

15 Artikelen

Werkjas parka

Werkbroeken zijn niet de enige kledingstukken die je nodig hebt als je regelmatig in de buitenlucht werkt. Het is namelijk van belang dat ook jouw bovenlichaam warm blijft. Met een werkjas parka zorg je hiervoor. Een werkparka is een speciale jas voor de koudere dagen. In vergelijking met een normale winterjas heeft een werkjas parka net wat meer lengte. Wil je graag zo’n jas kopen? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van 71Workx. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment werkkleding parka.

Optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf

Doordat in de lente en zomer behoorlijk warm kan zijn, draag je dan waarschijnlijk geen werkjas parka. In de herfst en winter heb je wel baat bij zo’n jas. Een werkparka biedt namelijk optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Allereerst is een werkjas parka wind- en waterdicht. Dit zorgt ervoor dat je niet snel kou vat. Extra bijkomstigheid is dat veel van dit soort werkkleding parka voorzien is van een langer rugpand. Hierdoor kan lichaamswarmte niet makkelijk ontsnappen. Bovendien heb je dankzij het verlengde rugpand minder snel het gevoel dat het tocht.

Werkparka in verschillende kleuren

Als je een blik op ons assortiment werpt, zie je dat wij de nodige workwear parka aanbieden. Zo kom je onder meer de nodige werkparka’s tegen. Het is je vast en zeker al opgevallen dat je een wekjas parka in verschillende kleuren kunt kopen. Wij verkopen onder meer zwarte werkjassen, maar ook blauwe. Hierdoor is er voor jou ongetwijfeld een passende werkparka te vinden.

In ons assortiment kom je overigens ook een gele en oranje werkjas parka tegen. Werk je veel in de buitenlucht? Dan is zo’n werkjas uitermate geschikt voor jou. Met zo’n felgekleurde jas val je namelijk altijd op. Dit komt niet alleen door de kleur, maar ook door de reflectiebanden. Deze zijn aangebracht rondom middel en mouwen. Daarnaast heeft een werkjas parka van 71Workx ook reflectiebanden op de schouders.

Koop jouw werkjas parka bij 71Workx

Ben je in ons assortiment mooie, veilige en functionele werkkleding parka tegengekomen? Bestel dit dan direct. Een werkjas parka bestel je bijvoorbeeld makkelijk en snel via onze website. Als je jouw werkparka op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, leveren wij deze binnen 2 tot 8 werkdagen bij jou af. Twijfel je of je de workwear parka geschikt is voor jou? Laat je dan niet weerhouden een bestelling te plaatsen. Bij 71Workx heb je namelijk 14 dagen bedenktijd. Is jouw werkjas parka te klein of bevalt deze niet? Dan stuur je hem gewoon terug.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.