Sneakers

Artikel 1-36 van 120

Pagina

Artikel 1-36 van 120

Pagina

Werkschoen sneakers

Veel mensen dragen werkschoenen tijdens het uitoefenen van hun beroep. Toch geldt dit lang niet voor iedereen. Werkschoenen zitten namelijk niet altijd even fijn en daarnaast vinden sommige mensen ze gewoonweg niet mooi. In dat geval bieden werkschoen sneakers uitkomst. Werksneakers voldoen aan alle veiligheidseisen, zitten lekker en zien er ook nog eens sportief uit. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje in het assortiment werkschoen sneakers van 71Workx.

Bescherm jouw voeten met werk gympen

Sneakers die je in jouw vrije tijd draagt, zijn niet geschikt voor op de werkvloer. Deze schoenen voldoen namelijk niet aan de veiligheidseisen die veel bedrijven stellen. Zo zijn ze bijvoorbeeld niet voorzien van een stalen neus en hebben ze geen gesloten hiel. Bovendien hebben deze schoenen ook geen antistatische eigenschappen, waterdichte schacht en energie-absorberende hak. Hierdoor kun je jouw werk er niet veilig mee uitvoeren.

Kies je voor werkschoen sneakers? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over de bescherming van jouw voeten. Werksneakers voldoen namelijk aan alle eisen die gesteld worden aan werkschoenen. Als wij jou advies mogen geven, raden we sportieve werkschoenen met de normering s3 aan. Dit is namelijk de hoogste normering voor werkschoenen. Wanneer je dergelijke werkschoen sneakers heren naar het werk draagt, weet je zeker dat jouw voeten optimaal beschermd worden.

Voor iedereen geschikte werkschoenen heren sneakers

Wie op zoek is naar werk gympen moet zeker eens een blik werpen op het assortiment van 71Workx. Wij verkopen namelijk een groot aantal werkschoen sneakers. Zo kom je bij ons bijvoorbeeld sportieve werkschoenen in allerlei kleuren tegen. Daarnaast kun je kiezen uit hoge en lage werksneakers. Door ons grote en diverse aanbod moet het wel heel raar lopen wil je geen geschikte werkschoen sneakers vinden bij 71Workx.

Waarom werk sneakers bestellen bij 71Worxk?

Er is de laatste jaren steeds meer vraag naar sportieve werkschoenen. Niet gek, want deze schoenen zitten lekker en zien er ook nog eens mooi uit. Daarom wil je zelf misschien ook wel werkschoen sneakers kopen. Wat dat betreft ben je bij 71Workx aan het juiste adres. In ons assortiment kom je namelijk allerlei verschillende werk gympen tegen.

Naast ons grote assortiment profiteer je ook nog van de nodige andere voordelen als je werksneakers bij ons bestelt. Zo zorgen wij ervoor dat je jouw werkschoenen heren sneakers binnen de kortste keren in huis hebt. Daarnaast heb je 14 dagen bedenktijd. Heb je werkschoen sneakers besteld, maar bevallen ze jou toch niet? Dan stuur je ze simpelweg terug. Uiteraard brengen wij geen kosten in rekening als je jouw werkschoen sneakers niet houdt.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.